KWB Sint-Kristoffel

 

Als lid van onze lokale kwb afdeling maak je deel uit van een organisatie met meer dan 100.000 leden. Iedereen is welkom, zowel mannen als vrouwen, jong en oud, ongeacht afkomst, geaardheid of cultuur. We proberen elk jaar een gevarieerd programma aan te bieden, met o.a.: workshops, voordrachten, uitstappen, sport (fietstochten, wekelijkse badmintonavond...) en gezellig samenzijn (BBQ, spaghetti avond ...)

Als lid van onze lokale kwb afdeling krijg je regelmatig info over onze actiiviteiten via ons infoblaadje "PLUSPUNT" (digitaal of papieren versie). Bovendien kan je ook de info avonden van onze PC Club bijwonen. Je ontvangt ook het nationale ledenblad "RAAK", zodat je ook op de hoogte bent van activiteiten in ander afdeling waar je trouwens ook steeds kan aan deelnemen. 2 maal per jaar krijg je een voordelenboekje waarbij je met de vouchers een korting krijgt bij diverse deelnemende winkels of bedrijven.

Iets voor jou? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.