VERKEERSQUIZ

Vrijdag 2 december 2016

Plaats: OC Sint-Kristoffel  Bossuytlaan 24

Start: 20.00u

Deelname in de kosten: € 6 (drankje inbegrepen)

Inschrijven tot: 27 November

Inschrijven via website: www.kwbsintkristoffel.be

Inschrijven via website: klik hier

Of telefonisch bij P. de Soete 050 352057

Vlaanderen telt jaarlijks ongeveer 400 verkeersdoden.

Onderzoek bevestigt dat menselijk gedrag de belangrijkste oorzaak is bij verkeersongevallen. Een veiliger verkeer begint met veilige weggebruikers. De veroorzakers van een ongeval zijn meestal gewone mensen die een fout maken, geen veelplegers of wegpiraten. Vertrouwen op onze eigen ervaring en inzichten blijkt soms onvoldoende. Gemiddeld één keer per dag heeft dat fatale gevolgen.

De verkeersquiz is een gezellige speelse quizavond waarin je de nieuwste verkeersregels leert kennen en je algemene verkeerskennis wordt uitgebreid. De deelnemers krijgen vijftig meerkeuzevragen voorgeschoteld. Net zoals bij het theorie-examen, maar dan zonder de stress. Iedereen krijgt de kans om met het invulblad de vragen te beantwoorden, individueel of in groep. Na afloop worden alle vragen en antwoorden overlopen en krijg je ook extra uitleg bij de thema’s die aan bod komen. Een erkende rijlesgever begeleid je doorheen de verkeersquiz en beantwoordt al je vragen over de verkeersregels.

Ken jij nog alle verkeersregels? Ja? Ook de nieuwe?

Tijdens de verkeersquiz frissen we onze kennis van deze verkeersregels opnieuw op. Een leuke manier om weer helemaal mee te zijn!