WORKSHOP PRALINES MAKEN

Woensdag 27 september 2017

Plaats: OC Sint-Kristoffel  Bossuytlaan 24

Start: 19U30

Deelname in de kosten: € 10

Inschrijven tot: 22 september

Inschrijven via website: klik hier

Of telefonisch bij P. de Soete 050 352057

In deze workshop gaan we zelf aan de slag met dit zwarte (of witte) goud.  De deelnemers leren hoe chocolade gemaakt wordt en waarom nu juist Belgische chocolade zo'n uitstraling heeft in de wereld.  Daarna krijgen jullie uitleg over de samenstelling van de verschillende soorten chocolade en over het juist "temperen" van de chocolade om onze pralines te laten slagen.
Je leert zelf die lekkere pralines, truffels, figuren en andere lekkernijen maken.
Alle deelnemers krijgen een doos zelf gemaakte pralines mee naar huis en de deelnameprijs voor deze eerste les is € 10.

Dit is een eerste les van een trilogie.

Volgende afspraken zijn: 
Woensdag 15 november: speculoos en marsepein
Woensdag 13 december: taart en gebak