PC-CLUB: 3D printen

Vrijdag 15 december 2017

 

Plaats: OC Sint-Kristoffel  Bossuytlaan 24

Deelname in de kosten 4,- EUR (ter plaatse te betalen)

Inschrijven tot en met 5 december via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en/of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wat is een 3D printer ?

Wat kan je er allemaal mee doen ?

Welke materialen heb je nodig ?

Welke software heb je nodig ?

Op al deze en nog vele andere vragen zal er op vrijdag, 15 december 2017, om 19:30 uur een antwoord gegeven en getoond worden.

Onze gastspreker is de heer Marc VAN KERREBROECK, die ons verder zal inwijden in de 3D print-wereld aan de hand van een demonstratie met een 3D-printer.

De inkom bedraagt 4 € per persoon – ter plaatse te betalen.

Graag zouden wij vooraf willen weten hoeveel geïnteresseerden er zullen zijn, teneinde de juiste zaal te kunnen voorzien zodat iedereen een goed zicht heeft op het gebeuren en zo goed mogelijk kan meevolgen.

Daarom vragen wij jullie aanwezigheid te bevestigen via mail naar Patrick De Soete (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en/of Gerard Verrecas (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), ten laatste tegen 5 december 2017.

Wij verwachten een grote opkomst, want het zal zeker interessant zijn!